Dragi sugrađani. Obaveštavamo Vas da po novoj Odluci Vlade Republike Srbije o dopuni mera u Vanrednom stanju, zabrana kretanja počinje u 17.00 časova a prestaje u 05.00 časova sledećeg dana. Vaše kućne ljubimce možete izvesti u periodu od 20.00 do 21.00, ne duže od 20 minuta i ne dalje od 200 metara od adrese na kojoj stanujete.

MOLIMO VAS da se striktno pridržavate ovih mera. Zbog Vaše sigurnosti i zdravlja, kao i zdravlja naših sugrađana i naših ljubimaca. NE OKUPLJAJTE se u grupe prilikom izvođenja ljubimaca! Obavezno ponesite ličnu kartu kako bi organima reda mogli pokazati dokaz o mestu stanovanja i potvrditi vlasništvo nad kućnim ljubimcem!

Ovo su strašna vremena. Moramo biti extremno DISCIPLINOVANI. Samo disciplinom i sopstvenom odgovornošću možemo pobediti. Nemojte dozvoliti da vama vladaju emocije. Neka pobedi razum, organizovanost, odgovornost i saosećajnost prema drugima.

Dugoročno, kao veterinari Vam savetujemo da lagano, iz dana u dan menjate navike vaših ljubimaca. To je moguće i neophodno. Prilagodite obroke tako da ljubimci vrše veliku nuždu ujutru nakon isteka zabrane kretanja. Večernji izlazak obavite brzo, bez razgovora sa komšijama, bez kontakata i suvišne priče.

Kada sve prođe, a proći će, napravićemo veliku žurku i slaviti ŽIVOT !!!

VET Klinika Sveti Vrači se odlukom Privredne komore Republike Srbije nalazi na spisku dežurnih Ustanova za veterinarsku zaštitu. Dežurni doktor veterinarske medicine pokriva rad u vreme zabrane kretanja. TO ZNAČI DA DOVEDETE KUĆNOG LJUBIMCA U KLINIKU SAMO KADA PROCENITE DA MU JE ŽIVOT UGROŽEN I DA JE NAŠA INTERVENCIJA NEOPHODNA !!! Za sve ostale intervencije, postoji vreme od 05.00 svakog dana pa do početka zabrane kretanja u 17.00 časova.

Budite disciplinovani i odgovorni. Želimo Vama i vašim porodicama dobro zdralje, sreću i svako dobro. DRŽITE SE! Vaša VET Klinika Sveti Vrači.

DEŽURNI VETERINAR │ + 381 63 34 22 35

VET24 dežurni veterinar – hitna veterinarska pomoć …

Dragan Vesić - doktor veterinarske hirurgije - specijalista
Đorđe Đorđević - doktor veterinarske medicine - specijalista
Predrag Cvetković - doktor veterinarske medicine
Milena Jeremić - doktor veterinarske medicine