Mrvica, mešanac, stara 10 meseci,.. hitno dovedena u Kliniku Sveti Vrači nakon što je idiot udario autom i pobegao! Mrvica živi na ulici u jednom beogradskom naselju. Draga je i umiljata, vole je i odrasli i deca. Kod mladog bračnog para koji ju je doveo do Klinike, ponekad prespava na terasi družeći se sa njihovim psom. Obavljen fiziološki pregled i pregled ultrazvukom i rentgenom. Nema unutrašnjeg krvarenja, nema povreda unutrašnjih organa. Mrvica ima frakturu karlične kosti. Dobila je svu neophodnu medicinsku pomoć i nalazi se na intenzivnoj nezi Klinike. Oporavak će biti dug a pravac kojim ćemo se kretati ka ozdravljenju zavisiće od narednih pregleda i trenutnog zdravstvenog stanja Mrvice …

Sinoć nam je Mrvica bila na kontroli. Doveli su je Jelena i Srđan kod kojih je privremeno smeštena. Mrvica ima preko potreban mir da se oporavi. Oni je maze i paze a njihova kuca shvatila je da je Mrvica bolesna pa joj je velikodušno ustupila deo životnog prostora 🙂 Sinoć smo mrvici dali sredstvo protiv bolova, mnogo smo se mazili i lepo družili. Hvala Jeleni i Srđanu na humanosti i svemu što rade za Mrvicu.

MOLIMO sve dobre ljude koji su u mogućnosti da pomognu, da Mrvici nađemo siguran i stalan DOM! Mrvica je preslatka kuca, čak i pod bolovima govori nam da to nije ništa i da će izdržati. Hvala Srđanu i Jeleni koji su je doveli i sklonili sa ulice.

MOLIMO VAS javite se i pomozite!
Srđan 069 219 1973
Klinika 063 34 22 35

 Pročitajte više:

Mrvicu udario auto

DEŽURNI VETERINAR │ + 381 63 34 22 35

VET24 dežurni veterinar – hitna veterinarska pomoć …

Dragan Vesić - doktor veterinarske hirurgije - specijalista
Đorđe Đorđević - doktor veterinarske medicine - specijalista
Vladica Govlja - doktor veterinarske medicine